23948sdkhjf

Håber lokale får en bid af køkken-kagen

Der vil være arbejde i ét år til en række entreprenører og håndværkere, når byggeriet af et stort regionalt produktionskøkken i Sakskøbing går i gang den 1. december i år.
- Et byggeri til et tocifret millionbeløb må være en lækkerbisken for enhver entreprenører, så der er rig mulighed for, at de lokale håndværkere kommer i betragtning, hvis de byder ind på opgaven. Jeg håber i hvert fald, at se mange lokale entreprenører mellem kuverterne når vi skal åbne de indkomne tilbud, siger Bent Jørgensen, formand for Fælleskøkkenet I/S, om planerne for det nye produktionskøkken i Sakskøbing.

Når der er håb om at mange lokale vil byde ind på opgaven, så skyldes det, at byggeriet er opdelt i ni delentrepriser: Råhusentreprise, tømrer- og snedkerentreprise, tagpapentreprise, gulventreprise, malerentreprise, VVS-entreprise , ventilationsentreprise, El-entreprise og køleentreprise.

Byggeriet skal opføres i betonelementer med sandwich facader og fladt tag med kileskåret isolering og tagpap. Indvendig er vægge flisebeklædt eller malet, gulve er med vinyl/linoleum og lofter er akustiklofter. Gulve udføres som terrændæk med beton på trykfast isolering. Gulvbelægning er linoleum og vinyl-gulve. Lofter udføres af nedhægte akustiklofter. Vinduer og udvendige døre i aluminium. Indvendige døre i administration er laminatdør i trækarme og døre i produktion er glasfiberdøre i rustfri stålkarme.

Byggeriet omfatter etablering af nyt produktionskøkken på ca. 2.100 m² i en etage. Bygningen indeholder bl.a. produktionsrum inkl. diverse køle- og frostrum, administration og personalefaciliteter.

Regionalt projekt
Interessenterne bag Fælleskøkkenet, der skal opføres på Granitvej 1 i Sakskøbing, er Guldborgsund Kommune, Lolland Kommune og Region Sjælland.

Når Fælleskøkkenet står færdig, skal der efter planen produceres ca. 550.000 kostdage årligt til plejecentre og hjemmeboende pensionister i Lolland og Guldborgsund Kommuner, samt til patienter på Nykøbing F. Sygehus og Oringe i Vordingborg. Foruden de nævnte entrepriser indkøber bygherren køkkenmaskiner og -udstyr, der skal installeres som en del af byggeriet.

Totalrådgiver og ingeniør er det ålborgensiske firma Harde Larsen A/S mens arkitekt er Arkitektfirmaet Friis Andersen A/S Nykøbing F.

Bestyrelsen bag Fælleskøkkenet I/S har godkendt licitationsmaterialet. Materialet udsendes fra mandag den 24. september og den 16. oktober bliver buddene åbnet i byrådssalen i Nykøbing F. Byggeriet skal afleveres omkring den 1. december 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11