23948sdkhjf

Planen klar for tre nye punkthuse i Bjerringbro

Opførelsen af de tre sidste punkthuse, som Buus Totalbyg og Boligselskabet Sct. Jørgen står bag, på den gamle slagterigrund i Bjerringbro ventes at forløbe frem til 2015.
Buus Totalbyg er ved at lægge sidste hånd på de to første punkthuse på Bjerringbros gamle slagterigrund. Her etableres henholdsvis 34 almene studieboliger og 16 almene familieboliger.

Der går dog flere år, inden byggeriet på slagterigrunden er til ende.

I alt er det planen at bygge fem punkthuse, og Boligselskabet Sct. Jørgen og Buus Totalbyg har drøftet de videre byggeplaner. De indebærer, at der gøres klar til at ophøre de to næste punkthuse – nummer tre og fire på grunden - mens det femte og sidste punkthus udskydes nogle år, sandsynligvis til 2015. Det skriver Bjerringbro Avis.

Markedet bestemmer
Revisionen af byggeplanerne betyder, at parterne bryder med en tidligere plan om at køre byggeriet på slagterigrunden parallelt med Buus Totalbygs projekt Ø-husene, et nyt boligområde på den gamle Nordre Skoles grund.

Overfor Bjerringbro Avis forklarer tømrermester Peder Buus da også, at det sidste byggeri på slagterigrunden afhænger af mulighederne for at sælge og udleje boligerne i byen. Umiddelbart en betragtning, som man ser rimelighed i hos Boligselskabet Sct. Jørgen.

- For os er det vigtigt, at vores lejligheder kommer til at ligge i blandede bebyggelser, hvor ejere og lejere bor side om side. Det er nemlig med til at holde kvaliteten oppe i hele området. Og det sikrer den bedste udvikling for området. Derfor ser vi gerne, at Buus Totalbyg får solgt nogle af deres boliger, før vi slutter af med endnu en udlejningsbebyggelse. På den måde fletter vi projekterne sammen i stedet for som oprindeligt tænkt at køre et parallelt forløb. Det koster os lidt - men renten er jo meget lav for tiden, så det går nok an, siger direktør i Boligselskabet Skt. Jørgen, Hans Erik Lund, til Bjerringbro Avis.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125