23948sdkhjf

Ben-Co sigter på vækst med ny direktør i spidsen

Den 17. april tiltrådte Erik Larsen som direktør i Ben-Co 24/7 Gruppen, der har flyttet hovedkontoret til Glostrup.
Aktivitetsniveauer er højt og tiltagene mange hos Ben-Co 24/7 Gruppen. Virksomheden, som har samlet flere aktiviteter under ét, arbejder i dag indenfor vvs-området, olie- og benzinbranchen samt skadeservice o.l.

Firmaet fik den 17. april ny direktør i form af Erik Larsen. Han overtager posten fra Niels Jørgen Kjær, der nu koncentrerer sig om salg indenfor olie og benzin samt firmaets ekspansionsplaner i udlandet.

Og det er ikke de eneste områder, hvor der sker ting og sager i virksomheden.

Synergi giver bonus
Hovedkontoret er flyttet fra Stilling ved Skanderborg til Glostrup, hvor der blevet udvidet med overtagelsen af 3.000 m². Det giver plads til blandt andet stålproduktion og nye aktiviteter indenfor skadeservice.

Synergierne mellem de mange forretningsområder giver bonus - ikke mindst i forbindelse med vvs-området. Den pludselige og kolde vinter har givet masser af arbejde med rørskader. Og hvor der har været tale om bygningsskader, har det ofte givet ekstra arbejde til de nye skadeservicebiler, der blev indkøbt i forbindelse med sommerens store regnskyl.

- Vi arbejdet blandt andet på en stor sag i Lystrup ved Aarhus. Der er både tale om skadesservice, genobygning og lignende. Og det skaber synergi til vores VVSere, rørfolk med mere, udtaler Erik Larsen til Building Supply.

Retter blikket mod udlandet
Nu er forventningen til 2012 ikke overraskende, at omsætningen øges væsentligt. Ikke mindst på grund af indgåelse af aftaler med forsikringsselskaber og alarmselskaber.

Væksten skal ikke kun findes i Danmark. Fra det nye hovedkontor skuer man mod udlandet. Og virksomheden arbejder på strategien for, hvordan man skal få foden indenfor på markederne i Skandinavien, England og Tyskland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079