23948sdkhjf

Himmerland igangsætter omfattende renoveringsprojekt

I alt 420 lejemål i Aalborg Øst skal ombygges for omkring 370 mio. kroner. Projektet, der også omfatter en kunstig sø og et aktivitetshus, udbydes nu i seks fagentrepriser.
Himmerland Boligforening markerer sig netop nu med en stribe nybyggerier, primært med ungdomsboliger, rundt omkring i Aalborg.

Foreningen arbejder dog også løbende på at renovere sin eksisterende boligmasse, og for nyligt offentliggjorde direktør Ole Nielsen planerne for en 200 mio. kroner dyr renovering af et højhus med tilhørende boligblokke i området Magisterparken.

Fra 420 til 400 boliger
Nu er Himmerland Boligforening så klar til at igangsætte endnu en storstilet renovering – denne gang i Aalborg Øst, hvor Afdeling 19, Sallingsundvej, og afdeling 22, Tambosundvej, skal istandsættes for ca. 370 mio. kroner.

Med renoveringen reduceres antallet af lejemål fra 420 til ca. 400 boliger, hvoraf 25 % ombygges med øget tilgængelighed, mens ca. 30 % sammenlægges vertikalt. For en mindre del af boligerne sker der en udvidelse med nyt boligareal i tagkonstruktionen.

Som en del af projektet skal der desuden opføres et nyt aktivitetshus, og samtidig gennemføres en gennemgribende omlægning af de omkringliggende arealer med veje, stier, beplantning samt en sø som regnvandsbassin med nedsivning.

Ifølge tidsplanen skal arbejdet indledes i april 2012, og Himmerland Boligforening udbyder nu, i samarbejde med Cowi, det store projekt i prækvalifikation.

Udbuddet er opdelt i seks fagentrepriser – alternativt to storentrepiser – og fristen for at komme i betragtning er den 15. november.

Læs mere om udbuddet under Licitationer her på Building Supply.

Læs mere om projektet i artiklen:
Ansigtsløft til 370 mio. kroner
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125