23948sdkhjf

Legoland udvider med 12.500 m²

En ny attraktion til 75 mio. kroner skal stå klar til indvielse i maj 2012. Det er den største udvidelse i Legolands historie.
”Polar Land” er navnet på et helt nyt område i Legoland, der kommer til at bestå af en rutsjebane, et pingvinanlæg, en restaurant og den nuværende Power Builder, som bliver omdannet til en flyvesimulator.

Projektet omfatter 12.500 m² og koster 75 mio. kroner at gennemføre – den største investering i forlystelsesparkens historie.

- Rutsjebanen har en topfart på 65 km/t, som fører gæsterne gennem isvandfald, forbi imponerende polardyr bygget af legoklodser og ind i et kæmpestort bjerg. Her braser den gennem isen i fem meters frit fald, inden turen sænker farten, så man har tid til at nyde synet af levende pingviner, fortæller Legolands egen designer, Tom Christiansen, der har stået bag udviklingen af det nye område.

Nye beboere
Centralt for det nye land bliver pingvinanlægget, som skal huse 15 Gentoo-pingviner, også kaldet æselpingviner. Navnet har de fra deres karakteristiske lyde, og dem vil gæsterne kunne opleve fra en speciel amfiscene, hvor man kan opleve fodringer og de præsentationer, som professionelle formidlere vil gennemføre.

- Gentoo-pingvinerne er nogle meget aktive dyr, som elsker at svømme, og vi har indrettet anlægget, så det minder om deres naturlige levested. Anlægget er lydisoleret og ruderne mørklagt indefra, så pingvinerne ikke bliver stressede, når parken er fuld af glade gæster på en højsæsondag, fortæller biolog Lars Nørholm Jensen, der er ansvarlig for pingvinernes nye hjem.

Ved siden af pingvin-området bygges en restaurant med polartema og plads til 350 spisende gæster. De vil have frit udsyn ind til pingvinanlægget og kan altså så at sige spise med pingvinerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109