23948sdkhjf

Højskole bygger for 111 mio. kroner

Entrepriserne er fordelt, og den 11. marts stikker Egmont Højskolen spaden i jorden til et unikt vandtrænings- og rehabiliteringscenter. Se hvem der skal bygge centret her.
Foråret er på vej, og Egmont Højskolen indleder nu byggeriet af et unikt vandtrænings- og rehabiliteringscenter, tilgængeligt for personer med forskellige former for handicap.

Efter EU-udbud og licitation er det afgjort, at NCC Construction Danmark opfører råhuset på i alt 3.360 m² plus kælder.

Tømrerentreprisen går til MT Højgaard, mens Henning Lund skal stå for el-installationer. Svømmebadsteknik etableres af Scandinavian Water Treatment - Scan Water.

Landets første vandrutsjebane for kørestolsbrugere
Egmont Højskolen er grundlagt i 1956, og forstander Ole Lauth betegner projektet som en milepæl i skolens historie:

- Hele tre forskellige projektforslag til svømmebassin er opgivet gennem årene. Først nu hænger økonomien sammen med nogle spændende tegninger fra Cubo Arkitekter, siger han.

Det nye byggeri omfatter et svømmebassin på 25 x 10 meter, et rundt varmtvandsbassin med hæve-sænkebund , landets første vandrutsjebane for kørestolsbrugere, rehabiliteringsrum, en multifunktionel hal med stor hæve-sænkescene samt en foyer til audiovisuel undervisning.

Byggeriet har et budget på 111 mio. kroner, hvoraf Realdania bidrager med 53 mio. Herudover er projektet støttet af en lang række fonde. Centret ventes klar til indvielse i september 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094