23948sdkhjf

Idealcombi satser på produktion i Thy

Vinduesproducenten introducerer en helt ny vinduesserie på markedet. Forud er gået et par år med opbygning af en højteknologisk produktion på fabrikken i Thy.
Idealcombi lancerede i sidste uge officielt kampagnesitet bag et nyt energisystem af vinduer og døre.

Serien, med navnet ”Futura+”, er på det seneste blevet introduceret hos udvalgte arkitekter og entreprenører, som på den måde har været med i den afsluttende testfase.

Idealcombi har gennem de sidste par år investeret i, og opbygget, en særskilt og højteknologisk fabriksenhed udelukkende til produktion af Futura+. Ifølge salgs- og marketingdirektør Claus Winther er fordelene ved at investere i egne maskiner blandt andet en reduceret gennemløbstid, en højere kvalitetskontrol samt ikke mindst muligheden for at fastholde lokale arbejdspladser.

Store forventninger
Futura+ er, som navnet antyder, et plusenergi-vindue. Produktet er bygget op omkring den traditionelle træ-alu-konstruktion, men har derudover fået tilføjet en kerne af højisolerende PUR-materiale, hvilket øger isoleringsevnen og giver bedre energiværdier.

Hos Idealcombi er troen på det nye produkt stor, og Claus Winther forventer, at Futura+ kommer til at indgå som et aktivt element i kommende byggeprojekters samlede energibalance.

- De energimæssige udfordringer i de nye bygningsreglementer for 2010 og 2015 ligger naturligvis til grund for udviklingen af den nye produktserie, der samtidig har vist, at det er muligt at tænke innovativt og langsigtet, når det gælder design, konstruktion og materialevalg, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094