23948sdkhjf

Endnu en stor totalentreprise til Pihl

For anden gang på blot to uger har E. Pihl & Søn vundet licitationen på et stort byggeprojekt. Denne gang er det FN-Byen i København, der er tegnet af 3XN.
Udviklingsselskabet By & Havn offentliggjorde tirsdag vinderen af licitationen på det 28.000 m² store FN-byggeri i København.

Opgaven gik til E. Pihl & Søn, som dermed henter sin anden store opgave på kort tid. For mindre end to uger siden vandt entreprenøren således licitationen på om- og udbygningen af Industriens Hus .

Byggeriet af FN-Byen er startskuddet for byudviklingen af området Marmormolen, der i dag er en del af Frihavnen. Huset opføres i overensstemmelse med kravene til et energiklasse 1-byggeri. Det udstyres med et stort solcellesystem på taget, og byggeriet opføres på en ø, som er konstrueret til lejligheden.

- Med FN-Byen får København et nyt markant byggeri, som Pihl glæder sig til at udføre i samarbejde med bygherren, By & Havn, og projektets øvrige parter. Pihl har mange års erfaring med store, komplekse byggeopgaver, og vore medarbejdere er derfor godt klædt på til at løfte opgaven på Marmormolen, siger projektdirektør Hans Anker Nielsen fra E. Pihl & Søn.

Efter planen skal FN’s seks danske organisationer flytte ind i huset omkring årsskiftet 2012/13.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109