23948sdkhjf

Ny skøjtehal til Ørestaden

Københavns Kommune har besluttet at opføre en skøjtehal i Ørestad Syd. Dermed er bydelens første permanente idrætsanlæg en realitet.
Den nye skøjtehal være bygget på Østerbro, men valget af Ørestad Syd skal ses i relation til den igangværende planlægning af en multiarena i området.

Der vil nemlig være en hel del synergi at hente i at bygge en skøjtehal i Ørestad Syd, hvis den bygges i forbindelse med en arena. Det mener kultur- og fritidsborgmester, Pia Allerslev:

- En ny ishockey-hal vil understøtte vores arbejde for at etablere en multiarena - og alt sammen vil det stille vores by stærkere i indsatsen for at tiltrække store internationale begivenheder, siger hun og fortsætter:

- Planerne er rent faktisk også et udtryk for, at vi har lært af fortidens synder - så vi nu tænker både skoler, biblioteker og idrætsfaciliteter ind med det samme, når vi udvikler nye bydele som fx i Ørestad.

Økonomiforvaltningen og Kultur- og Fritidsforvaltningen vender tilbage med en indstilling umiddelbart efter sommerferien 2010. Her vil den samlede økonomi være søgt afdækket, og der bliver lagt op til en formel beslutning om placeringen af skøjtehallen.

Illustrationen viser den tiltænkte placering af skøjtehallen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078