23948sdkhjf

Hotelkonge vil skabe et af landets mest markante hoteller

En omfattende renovering med blandt andet 100 ekstra værelser, en ny wellness-afdeling og konferencefaciliteter i international klasse skal gøre Hotel Hvide Hus i Aalborg til et af Danmarks førende hoteller.
Det 15. etager høje Hotel Hvide Hus i Aalborg er netop nu i fuld gang med at etablere en wellness-afdeling. Arbejdet er del af et større renoveringsprojekt, der skal gøre hotellet i stand til at yde danske og svenske konkurrenter modstand i kampen om de eftertragtede konferencegæster.

Såfremt Aalborg Kommune giver grønt lys, vil hotellet om få år være udvidet med en ny værelsesfløj, der øger kapaciteten til knap 300 værelser. Endvidere inkluderer planerne en gennemgribende facaderenovering og opførelse af nye internationale konferencefaciliteter:

- Vi har en vision om, at Aalborg skal være en international kongresby. Udviklingen sker meget i de andre byer. Vi skal kunne konkurrere med for eksempel Århus og København men også Sverige, efter at broen er kommet. Vi skal gøre noget, så vi kan tiltrække flere folk til Aalborg, siger hotelejer Enan Galaly til Nordjyske.

Enan Galaly er af tyrkisk oprindelse og manden bag hotelkoncernen Helnan International Group, der blev grundlagt i 1982 og i dag består af en lang række fem- og firestjernede hoteller i Skandinavien, USA, Mellemøsten og Nordafrika.

Kilde: Nordjyske

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078