23948sdkhjf

JCN Bolig udvider ejerkredsen

Teknisk chef Benny Maagaard og regionschef Lars Adamsen er indtrådt som aktionærer i den jyske entreprenørvirksomhed.
En strategisk satsning på boligbyggeri er en stor succes for JCN Bolig, som i dag står med sin største ordrebeholdning nogensinde.

For at sikre kontinuitet og fortsat vækst har JCN nu valgt at lade teknisk chef Benny Maagaard og regionschef Lars Adamsen indtræde som aktionærer.

- Det er utroligt vigtigt, at man ikke blot har en stor ordrebeholdning, men at man også kan omsætte den til gode projekter, siger administrerende direktør Flemming V.T. Rasmussen om baggrunden for udvide ejerkredsen.

Ejerskabet af JCN Bolig er nu fordelt mellem bestyrelsesformand Flemming Skov Nielsen, administrerende direktør Flemming V.T. Rasmussen, teknisk chef Benny Maagaard samt regionschef Lars Adamsen.

En helt anden virksomhed end i 2009
Baggrunden for væksten er ikke mindst en vellykket satsning på Østjylland, hvor JCN Bolig i løbet af det seneste halve år har vundet ordrer for mere end 500 mio. kr. Virksomheden fra Vildbjerg står blandt andet for opførelsen af 63 nye tæt/lav boliger i Gl. Egå og 146 nye lejligheder i Viby J. samt renoveringen af 90 boliger i Tilst.

- Vi er i dag en helt anden virksomhed, end vi var i 2009, siger bestyrelsesformand Flemming Skov Nielsen, der er tredje generation i virksomheden.

Han forklarer, at JCN dengang var en meget mere ’tung’ virksomhed, men at et fokus på de rette maskiner, medarbejdere og den rette opsætning på de enkelte projekter siden har skabt en mere agil organisation.

Lars Adamsen er 48 år, uddannet ingeniør med erhvervserfaring fra Skanska, MT Højgaard og NCC. Benny Maagaard er 47 år, uddannet bygningskonstruktør med erhvervserfaring fra arkitektfirmaerne Søren Jensen og Arkitec.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109