23948sdkhjf

Genopstandne Nyt Hjem lander stor millionordre

Få måneder efter konkursen er Nyt Hjem atter på fode. Både antallet af solgte huse og ansatte skyder i vejret.
- Vi står med ret ryg og har taget tingene, som de kom. Vi har ikke gemt os, og vi ønsker at vise, vi kan være ansvarsbevidste. Vi står ved det, vi siger, for vi er jo vestjyder.

Sådan opsummerer Kristoffer Wøldike Schmith med et smil de seneste måneders aktivitet i Nyt Hjem, som efter konkursen sidste år er genopstået i regi af selskabet Hjem Huse ApS med førnævnte Kristoffer Wøldike Schmith som adm. direktør og Carsten Kastrup som formand for bestyrelsen.

Læs mere: Konkursboet efter Nyt Hjem A/S er opkøbt

Strategien har tilsyneladende båret frugt, for Nyt Hjem – som altså beholder det tidligere navn i markedsføringen – har allerede landet den første store ordre på 31 enheder til en værdi af et stort millionbeløb.

Samtidig er det lykkes at få medarbejderstaben op på 31 ansatte, som også var antallet, da virksomheden sidste år måtte dreje nøglen om.

- Men vi kører flere jobsamtaler nu, så vi forventer at kunne ansætte yderligere tre med virkning fra 1. marts, siger Kristoffer Wøldike Schmith, som i runde tal har kunnet byde to tredjedele af de tidligere ansatte velkommen tilbage i virksomheden.

Fra to til fire ben
Og Nyt Hjems ansatte har altså haft rigeligt at se til. I 2013 satte selskabet rekord med godt 70 solgte enheder, og det er i det lys, den nylige opgave med 31 enheder skal ses. For 2015 som helhed forventer Kristoffer Wøldike Schmith, at Nyt Hjem når et salg på knap 100 færdigbyggede huse samt elementer til yderligere 60 huse.

Det sidste er et af to nye ben i virksomheden, som nu hviler på fire forskellige forretningsområder. Foruden salg af enfamiliehuse koncentrerer Nyt Hjem sig om udvikling og salg af projekter, fritidshuse samt levering af elementer til andre i byggebranchen.

Tanken er, at Nyt Hjem dermed står mere stabilt, ligesom Kristoffer Wøldike Schmith regner med, at byggeriet af eksempelvis rækkehuse inden for en nær fremtid kommer til at tage fart.

Ikke plads til store armbevægelser
Det samme gør den interne udvikling i virksomheden, som op til den næste weekend præsenterer en ny hjemmeside og et nyt katalog med flere nye husmodeller. Men filosofien er altså stadig vestjysk på den sindige måde, fastslår direktøren:

- Vi har haft en fornuftig januar måned, hvor både tidligere samarbejdspartnere og kunder har været yderst positive. Men vi skal ikke have store armbevægelser. Vi kender godt vores plads, og vi skal ikke være markedets største. Til gengæld vil vi gerne være markedets foretrukne, og kan vi opnå en vækst på 6-8 procent fra 2015 til 2016, så er vi rigtigt godt tilfredse, understreger Kristoffer Wøldike Schmith.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109