23948sdkhjf

Direktørskifte i Realdania By

Mette Lis Andersen stopper efter syv år i spidsen for Realdanias kompetencecenter for areal- og byudvikling.
Mette Lis Andersen, har valgt at opsige sin stilling som adm. direktør i Realdania By, der er et helejet Realdania-datterselskab.

Når hun stopper den 1. januar, overtager adm. direktør i Realdania Byg, Peter Cederfeld, direktørposten i Realdania By, så han herefter er direktør i de to helejede Realdania-datterselskaber, Realdania By og Realdania Byg.

- Jeg har haft syv spændende år i spidsen for udviklingen af Realdanias kompetencecenter for areal- og byudvikling. Og fem fremsynede byudviklingsprojekter tager lige nu form i Køge, Fredericia, Ringkøbing, Hedehusene og i København. Grundstenene er lagt, og projekterne er på vej ind i driftsfasen, og derfor er det et passende tidspunkt at overlevere ansvaret til en ny, siger Mette Lis Andersen.

Ifølge adm. direktør i Realdania, Jesper Nygård, giver det god mening at samle Realdania By og Realdania Byg under fælles ledelse, fordi projekterne i Realdania By er på vej ind i en fase, hvor der er en stor lighed med den type opgaver, som i forvejen løses i Realdania Byg. Den nye direktør, Peter Cederfeld, ser frem til de nye udfordringer:

- Det er en særdeles veldrevet virksomhed, jeg overtager efter Mette Lis Andersen. En række meget store projekter er sat godt i søen, og jeg glæder mig til at skulle stå i spidsen for at bringe dem videre i de kommende år, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11