23948sdkhjf

Rockwool-formand ramt af sygdom

Bjørn Høi Jensen er blevet ramt af en multiresistent infektion og vil være sygemeldt, mens han modtager behandling.
Bjørn Høi Jensen, der blev valgt som bestyrelsesformand på generalforsamlingen i april, vil være fraværende i den kommende tid, da han skal modtage behandling for en multiresistent infektion. Det oplyser Rockwool i en meddelelse til fondsbørsen.

Første næstformand i bestyrelsen, Carsten Bjerg, vil varetage bestyrelsesformandens opgaver, indtil Bjørn Høi Jensen er tilbage. Dette indbefatter at varetage den koordinerende rolle i direktionen, som bestyrelsesformanden har påtaget sig frem til den nye administrerende direktør starter.

- Vi håber at se Bjørn tilbage i løbet af de næste måneder, men de medicinske eksperter har informeret, at det er vanskeligt at forudsige, præcis hvor lang tid behandlingen vil tage. Der er en masse erfaringer i bestyrelsen, og vi vil sammen sikre en gnidningsløs og effektiv overgangsperiode indtil Bjørn er tilbage, siger Carsten Bjerg.

Carsten Bjerg har været medlem af Rockwools bestyrelse siden 2011. Sammen med anden næstformand, Thomas Kähler (bestyrelsesmedlem siden 2008) og Bjørn Høi Jensen udgør han formandsskabet, som forbereder bestyrelsesmøderne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14