23948sdkhjf

Direktør vil rydde op i installatør-samarbejde

Flere af VVS-firmaer, der er med i BilligVVS partnernetværk, får ikke det forventede ud af samarbejdet. Onlinevirksomhedens direktør varsler ændringer.
Det skriver installator.dk.

Onlinevirksomheden BilligVVS har stor succes med salg af VVS-artikler på nettet. Samarbejdet med et partnernetværket af 200 VVS-installatører, der har eksisteret nogle år, er til gengæld ikke på det niveau, som parterne kunne ønske.

Kunder vender sjældent tilbage
Flere installatørerne, der indgår i netværket, har svært ved at se fordelen i samarbejdet, som det ser ud i dag.

Internetportalen henviser ganske vist til medlemsinstallatører, som kunder anbefales at få til at montere de købte VVS-artkler. Men til installator.dk forklarer et af partnernetværkets medlemmer, indehaver af Damsgaard VVS, Jesper Damsgaard, at kunderne sjældent kontakter det aarhusiansk VVS-firma igen, når de hører at prisen på montering og installation ikke er på samme niveau som de billige VVS-artikler.

Direktør: Mindre og bedre samarbejde
Hos BilligVVS er administrerende direktør Jesper Bunde-Pedersen klar over, at man fra firmaets side kunne gøre mere for at få samarbejdet til at fungere optimalt:

- Vi har taget disse installatører ind meget ukritisk og har de seneste par år gabt over for meget, så vi ikke har gjort den indsats for partnerne, som vi gerne vil. Det skal gerne være et win-win for både kunder og installatørerne, siger Jesper Bunde-Pedersen til installator.dk.

Derfor vil han nu rydde op i netværket, så man dels kommer tættere på installatørerne, dels sørger for at alle engagerer sig i samarbejdet. Som en konsekvens forudser han, at antallet af medlemmer i partnernetværket bliver havleret, så det når ned omkring 100 mod de nuværende 200.

Original artikel: http://installator.dk/billigvvs-bejler-t...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093