23948sdkhjf

C.C. Contractor vinder svømmestadion

Herning-virksomheden skal udvide den lokale svømmehal for 67 mio. kr. Projektet er vundet i samarbejde med Bayarch, Moe A/S og Aqua Teknik.
En udvidelse og modernisering af den eksisterende Herning Svømmehal fra 1971 har længe stået på ønskesedlen, og om et års tid kan byens borgere tage to nye undervisningsbassiner og et 50-meter bassin til konkurrencesvømning i brug.

Fire konsortier har afgivet bud på totalentreprisen, og ifølge Johs Poulsen, der er formand for Herning Kommunes kultur- og fritidsudvalg, har man med valget af C.C. Contractor fået rigtig meget for pengene.

- Med den løsning, vi har valgt, får vi det lokale svømmekraftcenter, vi har drømt om at realisere i mange år. Og det bliver både til gavn for eliten med konkurrencebassin og gode tilskuerforhold og for motionssvømmerne, som jo både får plads i de eksisterende bassiner og i to nye undervisningsbassiner, siger han.

Tilbygningen, der har et samlet budget på 67 mio. kr., vil mere end fordoble svømmecentrets samlede areal. Projektet tager arkitektonisk udgangspunkt i det ikoniske bølge-tag på den nuværende svømmehal. Og i inspirationen fra svømmesportens dynamiske armbevægelser, som bliver overført til buede tagkonstruktioner i limtræ og kobber på den nye del af svømmecentret.

C.C. Contractors bud på selve byggeriet lyder på 53,8 mio. kr. Hertil kommer udgifter til blandt andet inventar til det nye svømmecenter og købet af dele af de bassiner, der i december 2013 blev brugt under EM i Svømning i Jyske Bank Boxen, og som skal genbruges i Herning Svømmehal.

Udover C.C. Contractor havde KPC, STB Byg og Jacobsen & Blindkilde afgivet bud. Raunstrup var også prækvalificeret, men valgte at trække sig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078