23948sdkhjf

Lejligheder i fire etager ved Fjorden i Skive

Selskabet Jensen & Jensen Invest gør klar til at bygge 30-35 lejligheder i fire etagers højde med udsigt over Skive Fjord.
Det skriver skivefolkeblad.dk.

Ved Viborgvej i Skive har ejendomsselskabet Jensen & Jensen Invest ApS planer om et lejlighedskompleks. Projektet tager udgangspunkt i en naturskøn placering tæt ved og med udsigt til Skive Fjord, så de 30-35 lejligheder i tre til fire etagers højde får udsigt over fjorden.

Om der bliver tale om leje- eller ejerlejligheder har bagmændene ikke lagt sig fast på endnu. Hvor mange lejligheder der bliver tale om er heller ikke fastlagt endnu.

Løfter området
Projektet vurderes at kunne være med til at give et løft til indfaldsvejen med sin placering og udseende.

- Byggeriet vil medvirke til at løfte området. Viborgvej er en af indgangene til Skive. Men vejen hænger - den er ikke særlig pæn at køre ind ad, siger Mogens Halborg Jensen, medejer af Jensen & Jensen Invest, til skivefolkeblad.dk.

Udvalget for Teknik og Miljø i Skive Kommune godkendte på sit møde i uge 23 at øge bebyggelsesprocent for lokalplanområdet og hæve etageantallet til fire. Byrådet skal senere på måneden tage stilling til lokalplanforslaget, men ventes at sige god for det. Herefter vil det komme i offentlig høring.

Original artikel: http://skivefolkeblad.dk/article/2014061...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094