23948sdkhjf

Entreprenører på plads til fynsk domicilbyggeri

Interacoustics, der producerer audiologisk udstyr, opfører et 6.000 kvadratmeter stort hovedkontor i Middelfart. Første spadestik er netop taget.
Fagentreprenører, Interacoustics, Middelfart
Råhus: K. G. Hansen A/S
Tømrer: Hansson & Knudsen
Lukning: Eiler Thomsen Alufacader
Tag: Phønix Tag Fyn
Gulv: LH Gulve
Maler: Carsten Sørensen
VVS: L&H Rørbyg
Ventilation: Airteam
El: Jens Kristensen El-anlæg
Elevator: PD Elevatorer
Køkken: H.W. Larsen & Sønner

Borgmester i Middelfart Kommune, Steen Dahlstrøm, og Interacoustics' bestyrelsesformand, Niels Jacobsen, tog tirsdag det første spadestik til virksomhedens nye domicil.

Når byggeriet er afsluttet i foråret 2015, rykker Interacoustics fra Assens til Middelfart og ind i en bygning, som forventes at tiltrække opmærksomhed. Huset, der er tegnet af Sahl Arkitekter og projekteret af Viborg Ingeniørerne, får nemlig en karakteristiske deltaform kendt fra vingerne på Concorden – overlydsflyet, der ikke længere er i luften.

Interacoustics, der producerer audiologisk udstyr, har haft adresse i Assens siden grundlæggelsen i 1967, men med den nye placering ved motorvejen håber direktør Carsten Kind, at det bliver lettere at tiltrække højt kvalificeret arbejdskraft.

Det nye domicil omfatter 6.000 kvadratmeter fordelt på tre etager plus kælder/parterre. Byggeriet opføres i 11 fagentrepriser, og kontrakterne er netop faldet på plads. Se hvem der har vundet i boksen til højre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079