23948sdkhjf

MT Højgaard ændrer i ledelsen

Jørgen Nicolajsen og Arne Becker er udnævnt til koncerndirektører.
Direktør Jørgen Nicolajsen er med virkning fra den 1. januar 2014 udnævnt til koncerndirektør i MT Højgaard-koncernen med ansvar for dattervirksomhederne samt forretningsområdet offshore & stålbroer.

Jørgen Nicolajsen har siden foråret 2012 udført opgaver for koncernens ledelse ved siden af sin rolle som administrerende direktør for Monberg & Thorsen A/S. I forbindelse med udnævnelsen til koncerndirektør fratræder han sin stilling i Monberg & Thorsen og udtræder samtidig af MT Højgaards bestyrelse.

Direktør Arne Becker er ligeledes med virkning fra den 1. januar 2014 udnævnt til koncerndirektør med overordnet ansvar for produktionsstabene. Arne Becker har siden sin tiltrædelse 1. april 2013 været en del af koncernledelsen, hvor han har haft, og fortsat har, ansvar for kunder & markeder, indkøb og kontraktråd.

- Jørgen Nicolajsen har i stigende grad påtaget sig koncernansvaret for vores dattervirksomheder og delejede selskaber, herunder bidraget til deres positive udvikling og styrkelse af sammenhængen mellem selskaberne i koncernen. Arne Becker får en helt central rolle i gennemførelsen af MT Højgaard-koncernens strategi. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Jørgen og Arne i koncernledelsen, siger MT Højgaards adm. koncerndirektør Torben Biilmann.

Jørgen Nicolajsen indtræder i koncernledelsen, som herefter udgøres af administrerende koncerndirektør Torben Biilmann, koncernøkonomidirektør Egil Mølsted Madsen, koncerndirektør Arne Becker, koncerndirektør Jørgen Nicolajsen og direktør Helle Bro Krogen.

Koncernens direktion udgøres fortsat af administrerende koncerndirektør Torben Biilmann og koncernøkonomidirektør Egil Mølsted Madsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093