23948sdkhjf

Typehusfirma konkurs

Comvol A/S i Kirke Hyllinge indgav mandag den 2. december 2013 konkursbegæring. Den daglige leder er anmeldt til politiet for underslæb.
Mandag d. 2. december 2013 indgav Comvol A/S, Vintapperbuen 8, 4070 Kirke Hyllinge, konkursbegæring hos skifteretten. Comvol har meddelt, at selskabet ikke kan fortsætte virksomhedens drift.

- Grunden til konkursbegæringen skyldes længerevarende og systematisk underslæb fra den daglige leders side. Dette har resulteret i en lang række ubetalte regninger, nogle af dem overfakturerede, som ikke kan betales. Den daglige leder har endvidere groft forsømt sine ledelsesopgaver og har solgt projekter med store underskud, står der at læse på firmaet hjemmeside, hvor det også fremgår:

- Comvols ejer har anmeldt den daglige leder til politiet for underslæb og vedkommende er bortvist fra virksomheden. Nu er det op til politiet og efterfølgende domstolene at få sagen med den daglige leder afgjort.

Der er to igangværende byggerier, og ifølge sn.dk mister fire til fem ansatte deres job. Comvol byggede huse med præfabrikerede elementer.

Comvol har indsat advokat Klaus Rasmussen Kanalstræde 10 4300 Holbæk som kurator for boet efter Comvol.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094