23948sdkhjf

Kemp & Lauritzen overtager L.&C.-EL

Med overtagelsen af L.&C.-EL i Roskilde styrker Kemp & Lauritzen sine aktiviteter i Roskildeområdet.
Med opkøbet af L.&C.-EL tilføres Kemp & Lauritzen cirka 25 medarbejdere med spidskompetencer inden for el-teknisk installation og automation. Det betyder en styrkelse af de lokale aktiviteter i Roskilde, hvor Kemp & Lauritzen i forvejen har en lokal afdeling, som beskæftiger cirka 35 medarbejdere.

Det er planen at L.&C.-EL sammenlægges med Kemp & Lauritzen i Roskilde og videreføres under daglig ledelse af afdelingschef Martin Kramath.

- L.&C.-EL har siden 2006 været en del af Robotek Gruppen, men vi har haft et ønske om at skærpe vores fokus på vores kernekompetencer i Birkerød. Det er derfor min overbevisning, at L.&.C-EL vil passe helt perfekt ind i Kemp & Lauritzen koncernen, hvor tæt dialog med kunderne og tværfaglige kompetencer er en del af hverdagen, udtaler administrerende direktør, Gert Vesterlund.

Nye muligheder for kunderne
Knud Degenkolw, direktør i Kemp & Lauritzen, mener også, at sammenlægningen vil komme kunderne til gode:

- Det vil betyde, at Kemp & Lauritzen fremadrettet vil stå endnu stærkere i Roskilde og omegn. Vi ønsker fortsat, at bevare de eksisterende relationer vi allerede har i lokalområdet, og vi vil også stadig have fokus på serviceopgaver, fortæller han og fortsætter:

- Foruden at byde nye kollegaer velkommen i koncernen, ser vi også frem til at kunne tilbyde vores nye kunder direkte adgang til hele Kemp & Lauritzen koncernens palette af tekniske løsninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.106