23948sdkhjf

Konkurser forsinker plejecenter

Færdiggørelsen af Fjordparken, et nyt plejecenter i Ringkøbing, er blevet forsinket af konkurser hos to entreprenører.
Først skubbede den lange vinter færdiggørelsen af pleje- og aktivitetscenter Fjordparken. Nu er færdiggørelsen så rykket yderligere. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

- Vi var ved at indhente det tabte, da Rohde og Henriksen, der havde murerentreprisen, gik konkurs. Siden blev vi ramt af konkurs på el-delen, og det betyder hver gang, at byggeriet kommer til at ligge stille tre-fire uger, indtil det administrative i forbindelse med en konkurs er afsluttet, siger Bent Brodersen, formand for kommunens social-og sundhedsudvalg, til avisen og roser samtidig alle involverede parter for at hjælpe med at få projektet videre.

Læs mere: Vestjysk entreprenør konkurs.

Fjordparken skulle ifølge den oprindelige plan have stået færdigt i august. Det blev først forsinket af den hårde vinter, og nu altså de to konkurser. Først sidst i november ventes beboerne at kunne flytte ind.

Fjordparken er et pleje- og aktivitetscenter. Det får 48 pladser fordelt på 12 aflastningsstuer til borgere med komplekse sygdomsforløb, 12 demenspladser, 12 somatiske pladser og 10 ældreboliger med tilhørende faciliteter. Hertil kommer et aktivitetscenter for ældre fra både Ringkøbing og Rindum.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093