23948sdkhjf

Kant ansætter ny akkvisitionschef

Rikke Krogh, tidligere projektleder i KAB, skal bidrage til den videre udvikling af Kant Arkitekters strategiske fokus på bolig- og undervisningsbyggeri.
Som et led i Kant Arkitekters strategi for øget vækst og projektfokus, er arkitekt maa Rikke Krogh pr. 15. september ansat som akkvisitionschef.

Rikke kommer fra en stilling som projektleder i KAB. Hun tilfører virksomheden nye kompetencer inden for den almene sektor, ligesom hun bibringer erfaring som bygherre fra FK Ejendom, Frederiksberg Kommune.

Fra sit virke som formand for Akademisk Arkitektforening har Rikke indgående kendskab til branchens aktører og vilkår, hvilket forventes at resultere i nye og inspirerende samarbejder.

Rikke skal, i samarbejde med kommunikationsansvarlig Hanne Beier, sikre, at Kants strategiske fokus på undervisningsbyggerier og boliger udmønter sig i frugtbare samarbejder, som vil resultere i både energirigtige og socialt bæredygtige arkitektoniske løsninger.

Masser af nyansættelser
Kant Arkitekter har siden maj ansat 10 nye arkitekter og konstruktører som følge af øget ordretilgang. Det er blandt andet lykkedes at hente opgaver på seks nye skoleprojekter; heriblandt den store ny- og ombygning på Professionshøjskolen Metropol.

- Jeg glæder mig over, at vores vækst har gjort det muligt, at ansætte så mange dygtige medarbejdere. De vil med deres kompetencer inden for den almene sektor og undervisningsbyggeri gøre os endnu stærkere – særligt på procesledelse. Samtidig styrker og udfordrer de mange nye øjne virksomhedens fokus på bæredygtighed – både den fysiske, den økonomiske og den sociale, siger partner Uffe Bay-Smidt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095