23948sdkhjf

Stadig ingen startdato på 28.000 m² centerprojekt

Forhandlinger om realisering af shoppingcentret Broen i Esbjerg er stadig i gang, lyder det fra bygherren TK Development. Projektet ventes at stå færdigt i 2015.
Det skriver JV.dk.

1. spadestik til det 28.000 m² store shoppingcenter Broen ved banearealerne i Esbjerg er blevet udskudt i flere omgange.

Projektet skulle oprindeligt have været sat i gang allerede i efteråret 2010. Ønske om en tilstrækkelig høj udlejningsprocent var dengang med til at udskyde projektet. Samme begrundelse brugte bygherre TK Development til igen at udsætte projektet i midten af 2012.

Nu har to butikker så valgt ikke at forlænge deres aftale om at flytte ind i centerprojektet, som får ca. 70 butikker.

Ingen aftaler - men fastholder slutdato
Trods udsættelserne slår direktør hos TK Development, Robert Andersen, overfor JV.dk fast, at projektet vil stå klar om to år. For at det kan lade sig gøre, vil det dog kræve, at byggeriet kommer i gang dette efterår.

TK Development har dog for nuværende ikke aftaler med nye investorer til projektet eller en aftale på plads med en fremtidig entreprenør. Robert Andersen virker dog optimistisk.

- Alt er i konstruktiv proces, og når aftalerne er lukket, melder vi ud med en dato for 1. spadestik, siger direktøren til JV.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078