23948sdkhjf

Vil bygge 2.000 m² biograf i Aalborg

Udviklingsselskabet Ceraco har ansøgt Aalborg Kommune om tilladelse til at etablere en ny biograf ved Aalborgs City Syd.
På vegne af en biograf har ejendoms- og udviklingsselskabet Ceraco, der står bag Shoppen i Aalborgs City Syd, ansøgt Aalborg Kommune om at etablere en biograf i området.

Ansøgningen omfatter etablering af en 2.000 m² stor biograf med seks sale. Endvidere ønskes der etableret en 700 m² stor restaurant sammen med biografen, hvoraf de 500 m² er i eksisterende tomme lokaler på 1. sal i Shoppen.

Uenighed og ingen beslutning
Ansøgningen har været behandlet i Aalborgs teknik- og miljøudvalg, og her der ikke enighed om, hvad der nu skal ske. Det skriver Nordjyske.dk.

En gruppe i udvalget, herunder teknik- og miljørådmand Mariann Nørgaard, mener, at biografen er en dårlige idé, der vil gøre City Syd til en reel konkurrent til Aalborg midtby. Her overfor står de Konservatives gruppeformand Thomas Krarup, der bakker op om biografen, der i hans optik vil skabe nye arbejdspladser.

Udvalget har derfor udskudt en beslutning om biografen, mens der kommer en klarere rollefordeling mellem City Syd og Aalborg midtby.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078