23948sdkhjf

Konkurs forsinker renovering i Holstebro

Renoveringsarbejdet i Holstebros gågade ligger midlertidigt stille. Firmaet, som har stået for arbejdet, er under konkursbehandling, og kommunen arbejder på hurtigst muligt at få arbejdet i gang igen.
Renoveringen af en del af Holstebro gågade står stile. Entreprenørvirksomheden Rohde og Henriksen, der har stået for arbejdet på strækningen fra Enghaven og hen mod Storebro, er nemlig under konkursbehandling. Det oplyser Holstebro Kommune på sin hjemmeside.

- Det er vi rigtig kede af, og vi beklager det. Vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan for at få situationen afklaret, så arbejdet kan gå i gang igen og blive gjort færdigt, så hurtigt det overhovedet er muligt, siger Henrik Littau-Jensen, afdelingschef for Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune, om forsinkelsen af renoveringsarbejdet.

Færdiggørelse rykkes en måned
I forbindelse med konkursbehandlingen er der nogle juridiske aspekter og tidsfrister, som skal afklares og overholdes. Det er kommunen i dialog med boets kurator omkring.

- Vi regner med, at vi har en afklaring og kan komme videre med renoveringsarbejdet i begyndelsen af august, siger Henrik Littau-Jensen.

Ifølge den oprindelige plan skulle det aktuelle renoveringsarbejde i gågaden være afsluttet omkring 1. august. Nu håber kommunen, at arbejdet er færdigt ca. 1. september.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093