23948sdkhjf

Byggestart på institution i Grindsted udsat

Licitationsresultatet for Børnenes Univers Grindsted Vest var ikke som ønsket. Kommunen arbejder nu sammen med totalrådgiver og entreprenørerne for at sikre et passende resultat.
Der blev i uge 25 holdt licitation vedrørende byggeriet af ny børnehave i Børnenes Univers Grindsted Vest på Langelandsvej i Grindsted. Resultatet af licitationen var ikke som ønsket, og der er nu gang i en optimeringsproces sammen med totalrådgiver og entreprenørerne, oplyser Billund Kommune.

1. spadestik er derfor udsættes til efter sommerferien, men planen er stadig at byggeriet skal og kan stå færdig til næste sommer.

- Vi er i styregruppen enige om at det børnefaglige fortsat skal prioriteres højt, og vi er overbevist om, at det kan lade sig gøre, siger dagtilbudsleder Karin Christensen fra Børnenes Univers Grindsted Vest.

Fakta om Børnenes Univers Grindsted Vest
Børnenes Univers Grindsted Vest skal efter planen opføres i 2 etaper, og er designet som et holistisk hus, der således først er helt færdigt når begge etaper er opført.

Der er afsat 15,44 mio. kr. til etape 1 i Grindsted Vest. Hertil kommer 460.000 kr til køkken på Trehøjevej. Til etape 2 er der afsat 7,5 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079