23948sdkhjf

Dobbelt op for Bravida på DNU-byggeri

Teknikentreprenøren har sikret sig sin anden store opgave på det nye universitetshospital i Aarhus; de tekniske installationer på en 36.000 m² stor behandlingsbygning.
De bygger N2:
Råhus og lukning:
MT Højgaard A/S

Aptering og indvendige arbejder:
Hustømrerne A/S

Tekniske installationer:
Bravida Danmark A/S

Brandsikringsanlæg:
Siemens A/S

Person- og bygningssikringsanlæg:
EL:CON Århus A/S

Vandtågeanlæg:
L & H - Rørbyg A/S

IT-net:
MB Networks A/S
Onsdag den 10. april blev den officielle DNU-kontrakt om entreprisen ”tekniske installationer” underskrevet af Bravida og Region Midtjyllands Projektafdeling.

Bravida har allerede én kontrakt med DNU-projektet om tekniske installationer i det allerførste byggefelt N1. Bravida har derfor også en mulighed for at koordinere opgaverne, så firmaet udnytter sine ressourcer bedst muligt fra det ene byggefelt til det næste.

- Selv om jeg med et blink i øjet spørger Bravida, om de nu har ressourcerne til at løfte de tekniske installationer i to af DNUs byggefelter, så er vi sikre på, at de nok skal komme i mål, siger projektdirektør Frank Skriver Mikkelsen.

Byggefelt N2 indeholder 36.000 m² behandlings- og sengebygninger op til syv etager. Den næste storentreprise, N3, udbydes i august måned, og skal indeholde behandlingsbygninger i op til fire etager på i alt 12.250 m². Lige nu er det største byggefelt, S2 på 38.900 m², i udbud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14