23948sdkhjf

Invita-grundlægger forlader direktørposten

Køkkenproducenten Nobia’s organisatoriske ændringer i de danske selskaber blev for meget for Leif Nygaard. Han står nu ikke længere i spidsen for Invita.
For en lille måned siden oprettede Nobia et nyt selskab som overbygning til sine danske enheder Invita, HTH og uno form. Målet med det nye selskab er at opnå stordriftsfordele på indkøbs- og produktionssiden hos de danske kæder.

Men de organisatoriske ændringer har også ført interne stridigheder med sig, og det har nu fået Invita-grundlægger Leif Nygaard til at forlade direktørposten:

- Jeg blev kaldt til et møde i Sverige hos vores svenske ejere, og her fik jeg, stik mod hvad vi tidligere havde aftalt, at vide, at de danske enheder skulle slås sammen til én enhed. Jeg skulle fortsat være direktør for Invita men med reference til en dansk koncerndirektør, som skulle sidde hos HTH i Ølgod. Og det vil jeg ikke være med til, siger Leif Nygaard ifølge P4 Midt & Vest.

Ny direktør hos Invita bliver Henrik Karup Jørgensen, som også står i spidsen for såvel HTH Køkkener som det nyoprettede Nobia Danmark.

Kilde: P4 Midt & Vest

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11